| Question, remark or suggestion |
Geachte heer/mevrouw
Naar aanleiding van het etiket van Supradyn Complex Forte hebben wij vernomen dat er in de samenstelling van dit product mogelijk ingrediënten worden gebruikt van dierlijke oorsprong en/of kan het product mogelijk alcohol en/of gelatine bevatten.
De organisatie Halal Merken doet gericht onderzoek naar ingrediënten van producten. Hierbij wordt gekeken of producten vegetarisch zijn, gelatine bevatten en of er gebruik wordt gemaakt van alcohol (synthetische of niet-synthetische alcohol) in de producten. Dit als doel om moslims te helpen om de juiste producten te consumeren. Halal Merken heeft nu gemiddeld een bereik van 14.000 mensen, het doel van Halal Merken is producten die passen in de term ‘halal’ naar voren brengen.
Namens de organisatie Halal Merken zouden wij graag willen weten of dit product vegetarisch is. Als het product niet vegetarisch is, dan luidt onze vraag: welke ingrediënten zijn van dierlijke afkomst en wordt er gebruik gemaakt van gelatine (zo ja,wat voor soort gelatine)?
Als het product wel vegetarisch is, dan luidt onze vraag: wordt er gebruik gemaakt van alcohol (met name welk soort alcohol: wel/niet synthetisch?) in de ingrediënten of tijdens het productieproces?
Wij horen graag of jullie toestemming geven aan Halal Merken om de verkregen informatie op social media te delen. De informatie wordt gedeeld op sociale media om een zo helder mogelijk ingrediëntenlijst te tonen.
We zien graag jullie reactie tegemoet! Alvast bedankt voor de tijd en moeite.
Met vriendelijke groet,
Kubra
|